Wat kost een vloer?

Wat kost een vloer?

Bij de keuze voor een natuurstenen of keramische vloer speelt de prijs ook een belangrijke rol. Hieronder zullen we u een globaal beeld geven van de kosten van een natuursteen of keramiek vloer.

 

Gemiddelde prijzen voor levering:

Uiteraard is de uiteindelijke prijs van een vloer afhankelijk van het gekozen materiaal, formaat van de tegel en de bestelhoeveelheid. Uitgaande van een vloer van 40 m2 kun je uitgaan van de volgende richtprijzen. De meeste natuursteen vloeren liggen qua prijs tussen de €40,- en de €70,- per m2 voor het materiaal. Bij keramische materialen liggen de prijzen tussen €35,- en de €65,- per m2 voor het materiaal. Hierbij ziet u dat natuursteen qua prijs zo goed als gelijk is aan een keramisch alternatief.

Uiteraard zijn er bij zowel natuursteensoorten die onder het gemiddelde als soorten die boven het gemiddelde liggen. Maar in de regel is er voor elk budget een bijpassend materiaal te vinden! Ook natuursteen!

 

Gemiddelde prijzen voor professionele arbeid:

De prijzen voor de arbeid verschillen sterk per werk, neem voor een richtprijs contact met ons op. Als wij een globale tekening hebben of een schets van de betreffende ruimtes kunnen wij u voor de arbeid een prijs opgeven. De plaatsing van een keramische of een natuurstenen vloer ligt meestal tussen de 40 en de 55 euro per m2 inclusief bouwstoffen. Dit is uitgaande van een vloer van 40 m2.

Wilt u meer informatie?