Over ons

Wie we zijn

Ons Team

20180123_212022
Leuk dat u meer over ons wilt weten! Ik ben Leendert Eckhardt getrouwd met Annette en de vader van mijn zoon Bjorn en mijn dochters Eden en Lauren.

Naast dat ik mijn werk met veel plezier en passie uitvoer, speel ik graag basketbal, of ben ik bezig met jeugdwerk binnen de gemeente waar ik deel vanuit maak.

De liefde voor mijn vak komt uit mijn familie. Ik verdiep me graag in de materialen die we verkopen, zo kom je vaak achter mooie verhalen. Daarbij kan ik op die manier het product vinden wat het beste bij uw wensen past.Leendert EckhardtEigenaar
20180123_211902
Fijn dat u onze website bezoekt! Ik ben Martijn Zandee, getrouwd met Jacquelien en samen gezegend met vier prachtige kinderen. Lesley, Joshua, Joah en Emy.

Mijn vader Johan Zandee, ook eigenaar van een natuursteenbedrijf (destijds Zandee en de Kuijper) heeft mij al vroeg verbonden met het vak en het prachtige product!

Daarbij geniet ik van het voorrecht dat ik één dag in de week als pastoraal werker bezig mag zijn in een mannengevangenis.

Ook geniet ik van het contact met u als klant. Graag luister ik naar uw verhaal, wensen en verwachtingen. Mijn jarenlange ervaring op het gebied van natuursteen en technische vakkennis staan daarbij tot uw beschikking!
Martijn ZandeeEigenaar

Service

Wat we bieden naast levering